Upitnik

Upitnik je zamišljen kao pomoć pri gledanju, analizi i razgovoru o odgledanoj predstavi ili predstavama. Pokušali smo ga napraviti tako da bude uključiv, no u ovom je trenutku zasnovan prvenstveno na dramskom kazalištu i namijenen djeci i mladima (za tri različita uzrasta: 1.- 4. razred osnovne škole, 5.- 8. razred osnovne škole, te srednjoškolci i studenti) te nastavnicima, odgajateljima, pedagozima, roditeljima… naravno, to ne znači da se ne možete njime poslužiti ako ne pripadate jednoj od navedenih skupina!

U Upitniku nema unaprijed određenih točnih i netočnih odgovora, nije obavezno odgovoriti na sva pitanja, nego služi kao poticaj za razgovor i moguće smjernice za tu priliku.

Ako unesete vašu email adresu, ispunjeni upitnik dobit ćete emailom. Ako ste pak pedagog, nastavnik, odgajatelj ili roditelj, pa želite istovremeno u excel ili csv obliku preuzeti sve odgovore upućene vama, molimo registrirajte se i ulogirajte, a potom rezutate potražite ovdje.

Prema Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka Teatar Tirena će upotrebljavati vaše osobne podatke isključivo u svrhu obrade rezultata upitnika. Vaši podaci sigurni su u našim bazama, a na Vaš zahtjev možemo ih ukloniti. Ako želite znati više o zaštiti Vaših prava, pročitajte Pravila privatnosti.