Upitnik

Upitnik je zamišljen kao pomoć pri gledanju, analizi i razgovoru o odgledanoj predstavi ili predstavama. Pokušali smo ga napraviti tako da bude uključiv, no u ovom je trenutku zasnovan prvenstveno na dramskom kazalištu i namijenen djeci i mladima (od 5.r. nadalje) te nastavnicima, odgajateljima, pedagozima, roditeljima… naravno, to ne znači da se ne možete njime poslužiti ako ne pripadate jednoj od navedenih skupina!

U Upitniku nema unaprijed određenih točnih i netočnih odgovora, nije obavezno odgovoriti na sva pitanja, nego služi kao poticaj za razgovor i moguće smjernice za tu priilku.

Upisom dobi na početku Upitnika, otvara se verzija usmjerena određenoj dobnoj skupini.

Ako unesete vašu email adresu, ispunjeni upitnik dobit ćete emailom. Ako ste pak pedagog, nastavnik, odgajatelj ili roditelj, pa želite istovremeno u excel ili csv obliku preuzeti sve odgovore upućene vama, molimo registrirajte se i ulogirajte, a potom rezutate potražite ovdje.

Prema Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka Teatar Tirena će upotrebljavati vaše osobne podatke isključivo u svrhu obrade rezultata upitnika. Vaši podaci sigurni su u našim bazama, a na Vaš zahtjev možemo ih ukloniti. Ako želite znati više o zaštiti Vaših prava, pročitajte Pravila privatnosti.

Šalabahter je uvod u kazališnu umjetnost, podsjetnik na njene poznate i manje poznate pojmove i pomoć pri gledanju predstave te analizi odgledanog uz pomoć upitnika.

Ne propustite

Newsletter